pirmdiena, 2014. gada 6. oktobris

Lavandas krāsas Tegs.


 Šāds lillīgs jaukums man ir sanācis ,ar to es piedalos divu blogu uzdevumos.Birciņas izmērs ir paliels, 9x15 cm. Birciņu izgriezu no kartona un aplīmēju ar scrapbook papīru violeti lillīgos toņos no PAPERPACK ražotāja, " Chronology " sērijas un ScrapBerry's firmas " Melody of My Soul " sērijas.

 Birciņas bildīti ar lavandām pie putnu dzeramā trauka piedāvāja izmantot blogs Shelest , kuru es labprāt izvēlējos un izmantoju savā darbā.Birciņas augšpusē iesēju divas atlasa lentītes un gabaliņu no efektdzijas lillīgos toņos.


Birciņas rotāšanai izmantoju gatavos papīra ziedus, galveno ziediņu veidoju asatiprinot ar brads podziņu vairākus ziediņus,tā veidojot izteiktāku ziedgalviņu. Otru ziediņu paslēpu zem lavandas bildītes, atstājot ārā tikai zieda lapiņas,trešajam ziediņam vidū piestiprināju maikstītes dzeltenā un zilā krāsā.Vēl rotājumam izmantoju no papīra izgriestus elementus un dekoratīvo zariņu.

 Pirmajā blogā Shelest ir jauks uzdevums " Lavanda ". Uzdevums sastāv no krāsu paletes, kuras galvenais tonis ir vai nu ceriņu vai violetais tonis.
Otrs blogs Scrap Workshop ar uzdevumu no dizaineres PANDA ir jāuztaisa birciņa ar pievienotu bildīti.

4 komentāri:

  1. Очень симпатичный тежик! Спасибо от блога Scrap Workshop!

    AtbildētDzēst
  2. Милый тежик вышел. Спасибо от блога Шелест.

    AtbildētDzēst
  3. Такая нежность! Принимай награду http://radugah.blogspot.com/2014/10/liebster-blog-award-liebster-blog-award.html

    AtbildētDzēst