svētdiena, 2015. gada 15. novembris

Vecīša zābaciņš!


 Vecīša zābaciņa pamatam izmantoju dekoratīvo kartonu ar vieglu spīdumu. Zābaciņa fonam izmantoju scrapbukinga dekoratīvo papīru no docrafts Papermania " Vintage Notes ", pelēcīgi zaļganā tonī ar sniegpārsliņu zīmējumu. Dekoram izmantoju izprintētus elementus, zvaniņus, efektdziju, chibordus piparkūku puķīšu veidā, izgrieztus papīra elementus.

 Zābaciņa maliņas ietonēju ar zelta krāsas tintes spilventiņu un maliņām uzzīmēju šujmašīnas vīli ar zaļā un sarkanā flomastera palīdzību.



 Zābaciņa iekšpusi arī ietonēju ar tintes spilventiņa palīdzību un ar zīmoga palīdzību uzspiedu divus zīmodziņus, egļu zars ar čiekuriņu un putniņu.





 Kartiņa tapa bloga Craft Premier kartiņu maratona Jaungada bums ietvaros. Šoreiz uzdevums ir kartiņa zābaciņa veidā.
 Savukārt bloga ДОСТУПНЫЙ СКРАП iet arī burvīgs uzdevums ar nosaukumu " 50 nokrāsas Jaunā gada ", kurā ir iespēja piedalīties ar jaunām Jaungada jeb Ziemassvētku kartiņām.


9 komentāri:

  1. Замечательный сапог! А где же коты?))) Спасибо, что творите вместе с Доступным Скрапом!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Спасибо,в етот раз догаварилась с котами што они небудут участвовать,хоть и всеравно несматря на дагавор хотелась им сфоткатса тоже :).

      Dzēst
    2. Ну значит в следующий раз придётся им разрешить)

      Dzēst
  2. Замечательный валенок! Спасибо от Craft Premier.

    AtbildētDzēst
  3. Замечательная работа, спасибо от Craft Premier!

    AtbildētDzēst
  4. Ивета, получилась чудесная и очень красивая новогодняя открытка нестандартной формы. Мне нравится))) Спасибо от блога Доступный скрап.

    AtbildētDzēst
  5. Ивета, интересная открытка, выглядит ярко и нарядно! Спасибо от Доступного скрапа!

    AtbildētDzēst